PRIMO TOURS Ferie-rejser med Primo Tours

Forside | Rejse forsikring bestilles her | Vind rejser | Online Rejser

  Primo Tours Primo Tours Ferie-rejser,Book din ferie hos Primo Tours

Klik her for at besøge PRIMO TOURS

 

 

 

Primo Tours er Danmarks nye rejsebureau, som vil fokusere på de gode, velkendte charterrejser til Kreta, Rhodos, Mallorca, Egypten, Tyrkiet og Grand Canaria. Gæsten skal igen føle sig i centrum med alt, hvad det indebærer, fx. All Inklusive, børnevenlige hoteller og et bredt program af oplevelser på destinationen. Primo Tours har gennemtænkte ferieoplevelser parat, når gæsten kommer på ferie.

 

 

 


 Book ferien hos Primo Tours online her


Primo Tours blev startet i slutningen af 2009 af Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen. Begge stiftere er særdeles erfarne i rejsebranchen og har tilsammen 37 års erfaring.

Henrik var stifter og medejer af Bravo Tours indtil 2005, og har indtil starten af 2009 været tilknyttet virksomheden på konsulentbasis. Bjarke har indtil slutningen af 2008 været medejer og adm. direktør for skirejseselskabet Højmark Rejser A/S.

Primo Tours er den nye charterarrangør, som vil fokusere på de gode, velkendte charterrejser. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice – naturligvis tilpasset år 2012 med alt, hvad det indebærer, fx. All Inklusive. Primo Tours har gennemtænkte ferieoplevelser parat, når gæsten kommer på ferie.

Med 37 års erfaring fra den danske rejsebranche, er det blevet tid til at starte et rejsebureau for rejselystne danskere, som værdsætter den klassiske charterrejse med direkte flyvninger, danske rejseledere og velkendte, populære rejsemål på programmet. Charterrejsen er et fantastisk koncept, hvor direkte flyvninger og transport mellem lufthavnen og hotellet, gør dette til den optimale rejsemåde. Man bruger ikke tiden med praktiske overvejelser og har dermed mere ferietid sammen.

”Med en lille organisation, Danmarks mest brugervenlige hjemmeside og masser af erfaring kan vi producere bedre og billigere charterrejser end de store arrangører...

Ideen bag Primo Tours er at skabe et konkurrence dygtigt alternativ til de eksisterende bureauer; samt at give gæsterne en unik service oplevelse både før, under og efter rejsen; blandt andet gennem udvikling af nye koncepter og grundig uddannelse af personale i Danmark såvel som på destinationerne.


 Ideen med Ferie-rejser.com

Det er vores ide og vision at tilbyde en ferie side, som er lavet for at kunne hjælpe dem med at finde den rette ferie. Dette gælder uanset om det skal være sommerferie, vinterferie, sommerhusferie, skiferie, tog ferie, bil ferie, charter ferie eller du måske er på jagt efter en afbudsrejse.

 

primo, tours primo, tours

 

  Primo Tours

 » Primo Tours forsiden
 » Primo Tours Afbudsrejser
 » Primo Tours Tilbudsrejser
 » Primo Tours Rejsemål
 » Primo Tours Kontakt oplysninger
 


 Ferie og rejse tilbud

 


 Lån til ferien online her

 primo, tours


Husk din rejseforsikring

 primo, tours